Teamfoto Viking Elektra
Stroomstoring Sassenheim Wij staan in Sassenheim voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Sassenheim, hoofdvestiging Amsterdam

Stroomstoring Sassenheim

Ervaart u stroomuitval in Sassenheim en heeft u direct hulp nodig? Bij urgente problemen zijn de elektriciens van Viking Elektra direct beschikbaar om u te helpen! Ons bedreven team heeft vliegensvlug de stroomstoring bij u gevonden en opgelost.

Zonder stroom zitten in huis kan erg vervelend zijn, dat weten we als geen ander. De koelkast werkt niet, werken op de computer is niet mogelijk en mogelijk werkt de verwarming ook niet. Onze storingsmonteurs zijn altijd mobiel en arriveren rap op de stoep.

Heeft u met spoed een elektricien nodig voor een stroomstoring in Sassenheim? Bel snel 020 213 6126 om meteen een medewerker te spreken te krijgen. Dit zorgt ervoor dat u rap weer alle belangrijke voorzieningen in huis kunt gebruiken!

Elektra storing Sassenheim snel verholpen

Bij elektra storingen in Sassenheim proberen wij de problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Als de elektriciteit ineens stopt, is dat niet fijn, dat realiseren wij ons bij Viking Elektra heel goed. Wanneer de storing niet lang duurt, kunt u weer snel verder met wat u belangrijk vindt.

Natuurlijk lukt het ons helaas niet om elke storing direct op te lossen. Soms is het probleem wat complexer dan gedacht of ervaart u plotseling veel meer drukte dan gebruikelijk. Wij zullen ons tot het uiterste inspannen om u zo snel en kundig als mogelijk te helpen.

Stekkerproef

Een stroomstoring wordt soms verkeerdelijk aanzien als kortsluiting. Hier ligt het probleem niet bij de stroomtoevoer of -verdeling. Kortsluiting wordt vaak namelijk veroorzaakt door een specifiek apparaat.

Voor een snelle en zelfstandige oplossing van kortsluiting, voer een stekkerproef uit om te controleren of dit het probleem is. Door een stekkerproef uit te voeren, kunt u gemakkelijk de oorzaak van het probleem isoleren. Lees hier hoe u een stekkerproef uit kunt voeren door op de link te klikken.

Voor het verhelpen van een stroomstoring, bent u bij Viking Elektra aan het goede adres.

Spoed storingsdienst Viking Elektra

Onze speciale spoeddienst staat altijd klaar om storingen direct aan te pakken bij Viking Elektra. Bij Viking Elektra zorgen we ervoor dat de storing razendsnel wordt gedetecteerd en verholpen door onze ervaren storingsmonteurs. Bij Viking Elektra wordt de storing snel opgespoord en verholpen.

Als het ons niet mocht lukken om zelf iemand naar de storingsdienst te sturen, Maak gebruik van ons netwerk van direct beschikbare elektriciens die direct kunnen inspringen om deze klus snel af te handelen. Waarom nog aarzelen? Bel nu met 020 213 6126 voor onmiddellijke hulp bij uw stroomstoring.

Stroomstoring in huis: mogelijke oorzaken

Er zijn meerdere redenen waarom uw woning met stroomuitval te maken kan krijgen. Vanwege dit is het vaak een uitdaging om zelf de storing te ontdekken en te verhelpen. Voor een efficiënte bijstand is het nuttig om zelf enkele zaken te kunnen uitzoeken voordat u contact opneemt.

Start met het controleren door een stekkerproef uit te voeren. Schakel de groep opnieuw in nadat u alle stekkers uit het stopcontact van de uitgevallen groep hebt gehaald. Als het werkt, steek dan één voor één de stekkers weer in het stopcontact, totdat de groep opnieuw uitvalt.

Als dit niet helpt of als de stroom helemaal uitvalt? Kijk tevens of bij uw buren nog elektriciteit is. Als uw buren ook zonder elektriciteit zitten, is de netbeheerder mogelijk de schuldige.

In het geval dat de stroomstoring wordt veroorzaakt door de netbeheerder, kan een elektricien u helaas niet bijstaan. Contacteer de netbeheerder om een melding te doen, vervolgens is het enkel wachten totdat de stroom weer hersteld wordt. Het is nu een kwestie van geduldig wachten totdat de stroom hersteld is.

Laat Viking Elektra uw stroomuitval oplossen

Heeft u thuis te maken met een groep die is uitgevallen of zelfs met een complete stroomstoring? Indien de fout niet te vinden is bij een apparaat in uw huis of de netbeheerder, zullen de experts van Viking Elektra spoedig aanwezig zijn om hulp te bieden. Onze bekwame elektriciens van Viking Elektra zijn snel ter plaatse om u bij te staan.

Onze hulpdienst staat klaar om zo snel mogelijk bij u te zijn bij noodgevallen. Heeft u direct hulp nodig bij een stroomstoring? Bel naar 020 213 6126 en wij sturen zo snel mogelijk een monteur naar u toe. U kunt erop rekenen dat u snel weer stroom kunt gebruiken in uw huis.

Veel gestelde vragen

Hoelang blijft een koelkast koud zonder stroomvoorziening?

Hoewel de tijdsduur kan verschillen, blijven de meeste koelkasten tussen de 12 en 24 uur koud. Beperk het openen van de koelkastdeur tot een minimum om de koelte te behouden.

Hoelang blijven etenswaren bevroren in een vriezer zonder elektriciteit?

Diepgevroren levensmiddelen blijven tot ongeveer 24 uur goed bevroren in een afgekoppelde vriezer. Voorkom kouverlies door de vriezer niet te openen.

Wat zijn de stappen die ik zelf kan zetten wanneer mijn huis getroffen wordt door stroomuitval?

In geval van stroomuitval is het aan te raden om eerst een stekkerproef te doen. Kijk eveneens of de schakelaar in de groepenkast omhoog kan worden gezet en of uw buren nog elektriciteit hebben.

Viking Elektra staat voor u klaar in Sassenheim
Over ons

Viking Elektra is al enkele jaren de elektricien voor klanten in de regio Noord - Zuid Holland en Utrecht. Ondanks het feit dat wij al vele tevreden klanten hebben mogen helpen, is... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 020 213 6126

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Viking Elektra

Viking Elektra is al enkele jaren de elektricien voor klanten in de regio Noord - Zuid Holland en Utrecht. Ondanks het feit dat wij al vele tevreden klanten hebben mogen helpen, is elke nieuwe opdracht speciaal voor ons. Door onze jarenlange ervaring zijn wij allround in het vak en hebben wij een goede naam opgebouwd in de bouwwereld. Onze sterkste troeven zijn vakkundigheid en eerlijkheid. Onze offertes zijn dan ook altijd gespecificeerd en goed leesbaar voor de klant.


Openheid en transparantie, dat vinden wij belangrijk!


VCA,NEN 3140,NEN 1010,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Viking Elektra

Door Berry
Op 28 maart 2024
10

Echt vakmannen. Ik moest extra groepen laten trekken naar mijn keuken en krachtstroom aan laten leggen voor een nieuwe kookplaat. We konden niet laten in frezen omdat de keuken al gestuckt was dus moest er een andere oplossing worden gevonden. Daarbij is er een perfecte oplossing gevonden. Ook hebben ze gelijk mijn meterkast gefatsoeneerd qua bekabeling alles netjes weggewerkt en getest wat niet op de factuur stond. Tauhied is echt een vriendelijke man die overal bij meedenkt en de beste oplossing zoekt voor de klant. Zeker een aanrader voor iedereen die een goede en betaalbare elektricien zoekt.

Door M.M
Op 1 maart 2023
10

Wij hebben een nieuwe inductie kookplaat gekocht. De schema klopte niet en de monteur/elektricien kon toch de bedrading goed aanleggen. Eindelijk kon ik weer eten koken. Bedankt

Door B.V.D.S
Op 17 februari 2023
10

Ik heb mijn stoppenkast laten vervangen door Viking Elektra. Ze waren erg behulpzaam, reageerden snel en gaven goed advies. Inmiddels geniet ik zo'n twee maanden van mijn nieuwe stoppenkast.

Door A.D.J
Op 15 februari 2023
10

Tauhied communiceerde super goed over planning en wijzigingen na de offerte, iets wat ik zeer waardeerde. Daarnaast verrichte hij zijn werk voor een goede prijs en is het werk wat hij deed goed verricht. Ik raad 'm aan!

Door J.P
Op 22 december 2022
10

Viking Elektra converted my apartment to 3-phase so I could purchase an induction stove. Tauheid was very responsive and patient with my (many, many) questions and took the time to make sure I understood what was needed for this conversion. He even went above and beyond, helping me apply for the conversion with the grid manager, Liander. He provided and estimate of costs and the final price was exactly as reflected in the estimate. We scheduled a time and he arrived promptly and completed the job thoroughly and professionally. I highly recommend Viking Elektra.

Door J.A
Op 28 september 2022
10

Afgelopen zaterdag de voorbereidingen getroffen en maandag alles geïnstalleerd en afgemaakt. Doordat wij met een deadline zaten heeft Viking toch de ruimte weten te creëren en alles op tijd en netjes bij ons af te ronden. M.T. Ashikali is een aardige elektricien die weet waar het om gaat! Zeker een aanrader voor de volgende klus.

Door R.B
Op 23 augustus 2022
10

Super friendly and professional staff, arrived on time and did a very good job! Highly recommended!

Door Toby Plancius
Op 27 juli 2022
10

Zeer vakkundig en vriendelijke lui. Professioneel, secuur en alles super netjes achtergelaten!

Door Lúthien Merilin
Op 23 juli 2022
10

Snelle en correcte service!

Door Robin
Op 23 juli 2022
10

Viking elektra heeft bij mij een nieuwe hoofdschakelaar geplaatst zodat ik klaar ben voor een 3 fase aansluiting! Hij kon al snel op korte termijn langskomen en heeft nog veel vragen van mij beantwoord naast de hoofdschakelaar. Erg aardige man en doet zijn werk erg goed!

Door M.M
Op 21 juli 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door Marieke van Boven
Op 3 juli 2022
10

Via mijn stiefbroer kwam ik bij Viking Elektra terecht. Bij ons was er een stop doorgebrand en viel continu de stroom uit in ons huis. Tauhied van Viking Elektra kon vrij snel de diagnose stellen dat de oorzaak niet uit ons huis kwam (wat we eerst dachten). We hadden teveel groepen op 1 aardlekschakelaar. Hij heeft nu voldoende aardlekschakelaars per groep erin gezet. Ook de oude aardlekschakelaar bleek verouderd en die is vervangen. En hij heeft een hoofdschakelaar bijgeplaatst, die hadden we er niet tussen zitten. Sindsdien is onze stroom niet meer uitgevallen en voelen we ons weer een stuk veiliger nu het allemaal goed in elkaar zit. Tauhied is goed te bereiken en prijzen werden goed gecommuniceerd. We raden hem zeker aan.

Door Laura Mourus
Op 14 juni 2022
10

Hele fijne en snelle communicatie. Daarnaast denkt Viking Elektra ook mee in oplossingen.

Door N
Op 10 maart 2022
10

Neemt alle tijd voor je vragen, denkt mee en legt helder de mogelijke opties uit. Werkt netjes en secuur en vraagt een keurige prijs. Dikke 10!

Door C.V
Op 4 maart 2022
10

Fijne service gehad van Viking Elektra. Complete meterkast vervangen. Goed en netjes werk gedaan en heeft ons voorzien van alle informatie. Reageert snel op mails en telefoontjes, komt gemaakte afspraken netjes na. Zeer vriendelijk!

Door J.S
Op 24 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.S
Op 23 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door V.W
Op 20 januari 2022
10

Vriendelijk en professioneel. Werkt zorgvuldig en nauwkeurig. Geeft ook advies en is goed bereikbaar. Flexibel en denkt mee waar nodig. Erg prettige ervaring.

Door E.M
Op 20 januari 2022
10

Ik ben echt tevreden. De elekticien heeft perfect zijn werk gedaan, netjes en mooi. Hij was bekwaam en vriendelijk. Super goed.

Door C.D
Op 5 januari 2022
10

Super friendly staff - did the job well and quickly. very happy.

Door R.E
Op 14 december 2021
10

De elektricien van Viking die mij geholpen heeft was snel beschikbaar, zeer professioneel, meedenkend en vriendelijk. Zeer aanvaardbare prijsstelling voor wat er geleverd is.

Door P.C
Op 26 november 2021
10

Afspraak kon snel gemaakt worden en door flexibiliteit van beide zijden op de dag aangepast worden naar een geschikter moment. Na een korte inventarisatie van de situatie werd er snel een oplossing gevonden voor het probleem. Netjes uitgelegd en afgewerkt, inclusief labelen van reeds aangelegde fasedraad met afwijkende kleurstelling. Tevreden over de verleende service.

Door J.B
Op 18 november 2021
10

Ik had kortsluiting in de badkamer bij de wasmachine aansluiting. Meerdere elektriciens gebeld maar niemand had tijd, tot ik Viking Electra vond. De elektricien was onderweg naar Amsterdam maar die klus kon , hij had die klant gebeld, wachten. Hij is direct gekomen en heeft het probleem vakkundig verholpen. Een goede prijs kwaliteit verhouding, complimenten.