Teamfoto Viking Elektra
Werkzaam in Sassenheim, hoofdvestiging Alphen aan den Rijn

Groepenkast uitbreiden Sassenheim

Bent u op zoek naar een extra stroomgroep vanwege het gebruik van zware apparatuur of problemen met de huidige verdeling? Er zijn genoeg argumenten om de groepenkast aan te passen. Laat de uitbreiding van uw groepenkast in Sassenheim snel, voordelig en deskundig verzorgen door Viking Elektra; uw partner op het gebied van groepenkasten.

Extra groepen aanleggen Sassenheim

Wanneer u extra zware apparaten, zoals koelkasten, drogers of verwarmingsapparatuur, in gebruik wilt nemen, kan dit druk leggen op uw bestaande stroomgroepen. Ter voorkoming van kortsluiting en overbelasting kan het nodig zijn om een extra groep te installeren in deze situatie. Als u zonnepanelen wilt aansluiten, is het essentieel om een extra groep te hebben.

Een extra groep aanleggen in Sassenheim kan dus in verschillende gevallen uitkomst bieden bij het moderniseren of aanpassen van uw woning. Let goed op dat het aantal groepen onder één aardlekschakelaar niet hoger mag zijn dan vier. Het monteren van een extra aardlekschakelaar kan ook een extra taak zijn.

Is er een noodzaak voor extra groepen of wilt u vakkundig advies hierover? Bij Viking Elektra helpen we u met de beste deskundigheid! Inzake groepenkasten beschikken onze vakkundige elektriciens over alle relevante kennis en kunnen zij u voorzien van passende ondersteuning.

Heeft u behoefte aan meer informatie over de opties, de noodzaak en de prijskaartje? Aarzel niet en neem contact op met Viking Elektra. Heeft u vragen of opmerkingen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier op de website. Ons team zal spoedig reageren op uw aanvraag. Als bellen de voorkeur heeft, dan is het mogelijk! Neem contact op via 0172 239 429 voor directe communicatie.

Een extra groep aanleggen in de meterkast? Viking Elektra komt u helpen!
Viking Elektra kan u helpen met uw groepenkast in Sassenheim

Waarom groepenkast uitbreiden?

Er zijn meerdere gevallen waarbij het uitbreiden van de groepenkast in Sassenheim een slimme oplossing kan zijn. Bent u al bekend met elektrisch koken en wilt u een grote Amerikaanse koelkast aansluiten in uw keuken? Het is mogelijk dat een keukengroep niet langer voldoende stroom levert voor al uw keukenapparatuur.

Er kan ook een situatie ontstaan waarbij uw groepenkast uitgebreid moet worden vanwege het hoge energieverbruik in uw woning. Een beeld dat vaak voorkomt, is wanneer er gelijktijdig een tv, een muzieksysteem en meerdere (spel)computers worden bediend op dezelfde stroomgroep. De groepenkast uitbreiden bij veel stroomverbruik kan de spanning op uw stroomnetwerk verminderen en voor verlichting zorgen.

Hoeveel groepen heeft u nodig?

Het aantal stroomgroepen dat nodig is in uw woning hangt af van uw energieverbruik en de huidige verdeling van de groepen. In veel huishoudens vind je een stroomgroep die specifieke ruimten bedient. In moderne huizen met veel zware apparatuur zult u al snel merken dat er problemen ontstaan, zoals in de wasruimte of keuken.

Het blijft een uitdaging om vooraf te bepalen hoeveel groepen ideaal zijn voor uw huis. De omvang van uw huishouden kan van invloed zijn op het aantal stroomgroepen dat nodig is. Bij een groot huishouden zijn op diverse plaatsen in de woning vaak meerdere apparaten tegelijk in werking.

Onze deskundige elektriciens zijn er om u te ondersteunen en te adviseren over het aantal benodigde groepen. Laat ons u assisteren bij het effectief verdelen van stroomgroepen op basis van uw gebruiksprofiel. Met onze diensten blijft uw elektra probleemloos beschikbaar.

Laat uw groepenkast uitbreiden door Viking Elektra

Het is sterk aan te raden om een professionele elektricien in te schakelen voor het werk aan uw elektra. Een deskundige specialist met ervaring staat garant voor veilige installatie en een soepele werking. Met Viking Elektra heeft u toegang tot een professionele en ervaren monteur.

Als u wilt dat uw groepenkast in Sassenheim op professionele wijze wordt uitgebreid, helpen wij u graag. Bij Viking Elektra staan onze monteurs meteen voor u klaar om uw wensen nauwkeurig te beluisteren en adequaat te reageren. Schakel ons in door te bellen naar 0172 239 429 of maak gebruik van het contactformulier op de site.

Groepenkast uitbreiden voor krachtstroom

Het is mogelijk dat u graag zware elektronische installaties in uw huis wilt laten zetten. Denk eens aan een inductiekookplaat, een persoonlijke sauna of een laadpaal voor een elektrische auto. Deze machines zijn veel zwaarder dan gewone apparaten zoals een koelkast of vriezer.

Bij het monteren van deze apparatuur is het niet afdoende om slechts een extra groep te installeren in de groepenkast. Krachtstroom is essentieel voor het juist laten werken van een hoogwaardige inductie kookplaat. Indien u dit soort apparatuur wilt installeren, helpen wij bij het aanleggen van krachtstroom in uw woning.

Veel gestelde vragen

Kun je een groepenkast uitbreiden?

Als de vraag naar elektriciteit in uw huis groter wordt, kunnen er extra groepen geïnstalleerd worden. Soms is het verstandiger om de groepenkast compleet te vervangen.

Kun je zelf een extra groep aansluiten?

Zonder de juiste kennis en ervaring is het gevaarlijk om met elektriciteit te prutsen. Het wordt sterk afgeraden om hier zelf mee aan de slag te gaan, voor uw eigen veiligheid thuis.

Kan het aantal groepen in de groepenkast een maximum overschrijden?

Het is niet mogelijk om meer dan 12 groepen in een groepenkast te hebben. Er mogen maximaal 4 groepen worden gemonteerd per hoofdschakelaar in de groepenkast.

Kunt u een aantal voorbeelden geven van zware elektrische apparaten?

Het verdient de voorkeur om zware elektronica op speciale groepen aan te sluiten. Een voorbeeld hiervan is de vaatwasser, een koel-vriescombinatie, de droger of een oven.


Viking Elektra staat voor u klaar in Sassenheim
Over ons

Viking Elektra is al enkele jaren de elektricien voor klanten in de regio Noord - Zuid Holland en Utrecht. Ondanks het feit dat wij al vele tevreden klanten hebben mogen helpen, is... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0172 239 429

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor extra groep aanleggen?

Over Viking Elektra

Viking Elektra is al enkele jaren de elektricien voor klanten in de regio Noord - Zuid Holland en Utrecht. Ondanks het feit dat wij al vele tevreden klanten hebben mogen helpen, is elke nieuwe opdracht speciaal voor ons. Door onze jarenlange ervaring zijn wij allround in het vak en hebben wij een goede naam opgebouwd in de bouwwereld. Onze sterkste troeven zijn vakkundigheid en eerlijkheid. Onze offertes zijn dan ook altijd gespecificeerd en goed leesbaar voor de klant.


Openheid en transparantie, dat vinden wij belangrijk!


VCA,NEN 3140,NEN 1010,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Viking Elektra

Door Berry
Op 28 maart 2024
10

Echt vakmannen. Ik moest extra groepen laten trekken naar mijn keuken en krachtstroom aan laten leggen voor een nieuwe kookplaat. We konden niet laten in frezen omdat de keuken al gestuckt was dus moest er een andere oplossing worden gevonden. Daarbij is er een perfecte oplossing gevonden. Ook hebben ze gelijk mijn meterkast gefatsoeneerd qua bekabeling alles netjes weggewerkt en getest wat niet op de factuur stond. Tauhied is echt een vriendelijke man die overal bij meedenkt en de beste oplossing zoekt voor de klant. Zeker een aanrader voor iedereen die een goede en betaalbare elektricien zoekt.

Door M.M
Op 1 maart 2023
10

Wij hebben een nieuwe inductie kookplaat gekocht. De schema klopte niet en de monteur/elektricien kon toch de bedrading goed aanleggen. Eindelijk kon ik weer eten koken. Bedankt

Door B.V.D.S
Op 17 februari 2023
10

Ik heb mijn stoppenkast laten vervangen door Viking Elektra. Ze waren erg behulpzaam, reageerden snel en gaven goed advies. Inmiddels geniet ik zo'n twee maanden van mijn nieuwe stoppenkast.

Door A.D.J
Op 15 februari 2023
10

Tauhied communiceerde super goed over planning en wijzigingen na de offerte, iets wat ik zeer waardeerde. Daarnaast verrichte hij zijn werk voor een goede prijs en is het werk wat hij deed goed verricht. Ik raad 'm aan!

Door J.P
Op 22 december 2022
10

Viking Elektra converted my apartment to 3-phase so I could purchase an induction stove. Tauheid was very responsive and patient with my (many, many) questions and took the time to make sure I understood what was needed for this conversion. He even went above and beyond, helping me apply for the conversion with the grid manager, Liander. He provided and estimate of costs and the final price was exactly as reflected in the estimate. We scheduled a time and he arrived promptly and completed the job thoroughly and professionally. I highly recommend Viking Elektra.

Door J.A
Op 28 september 2022
10

Afgelopen zaterdag de voorbereidingen getroffen en maandag alles geïnstalleerd en afgemaakt. Doordat wij met een deadline zaten heeft Viking toch de ruimte weten te creëren en alles op tijd en netjes bij ons af te ronden. M.T. Ashikali is een aardige elektricien die weet waar het om gaat! Zeker een aanrader voor de volgende klus.

Door R.B
Op 23 augustus 2022
10

Super friendly and professional staff, arrived on time and did a very good job! Highly recommended!

Door Toby Plancius
Op 27 juli 2022
10

Zeer vakkundig en vriendelijke lui. Professioneel, secuur en alles super netjes achtergelaten!

Door Lúthien Merilin
Op 23 juli 2022
10

Snelle en correcte service!

Door Robin
Op 23 juli 2022
10

Viking elektra heeft bij mij een nieuwe hoofdschakelaar geplaatst zodat ik klaar ben voor een 3 fase aansluiting! Hij kon al snel op korte termijn langskomen en heeft nog veel vragen van mij beantwoord naast de hoofdschakelaar. Erg aardige man en doet zijn werk erg goed!

Door M.M
Op 21 juli 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door Marieke van Boven
Op 3 juli 2022
10

Via mijn stiefbroer kwam ik bij Viking Elektra terecht. Bij ons was er een stop doorgebrand en viel continu de stroom uit in ons huis. Tauhied van Viking Elektra kon vrij snel de diagnose stellen dat de oorzaak niet uit ons huis kwam (wat we eerst dachten). We hadden teveel groepen op 1 aardlekschakelaar. Hij heeft nu voldoende aardlekschakelaars per groep erin gezet. Ook de oude aardlekschakelaar bleek verouderd en die is vervangen. En hij heeft een hoofdschakelaar bijgeplaatst, die hadden we er niet tussen zitten. Sindsdien is onze stroom niet meer uitgevallen en voelen we ons weer een stuk veiliger nu het allemaal goed in elkaar zit. Tauhied is goed te bereiken en prijzen werden goed gecommuniceerd. We raden hem zeker aan.

Door Laura Mourus
Op 14 juni 2022
10

Hele fijne en snelle communicatie. Daarnaast denkt Viking Elektra ook mee in oplossingen.

Door N
Op 10 maart 2022
10

Neemt alle tijd voor je vragen, denkt mee en legt helder de mogelijke opties uit. Werkt netjes en secuur en vraagt een keurige prijs. Dikke 10!

Door C.V
Op 4 maart 2022
10

Fijne service gehad van Viking Elektra. Complete meterkast vervangen. Goed en netjes werk gedaan en heeft ons voorzien van alle informatie. Reageert snel op mails en telefoontjes, komt gemaakte afspraken netjes na. Zeer vriendelijk!

Door J.S
Op 24 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.S
Op 23 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door V.W
Op 20 januari 2022
10

Vriendelijk en professioneel. Werkt zorgvuldig en nauwkeurig. Geeft ook advies en is goed bereikbaar. Flexibel en denkt mee waar nodig. Erg prettige ervaring.

Door E.M
Op 20 januari 2022
10

Ik ben echt tevreden. De elekticien heeft perfect zijn werk gedaan, netjes en mooi. Hij was bekwaam en vriendelijk. Super goed.

Door C.D
Op 5 januari 2022
10

Super friendly staff - did the job well and quickly. very happy.

Door R.E
Op 14 december 2021
10

De elektricien van Viking die mij geholpen heeft was snel beschikbaar, zeer professioneel, meedenkend en vriendelijk. Zeer aanvaardbare prijsstelling voor wat er geleverd is.

Door P.C
Op 26 november 2021
10

Afspraak kon snel gemaakt worden en door flexibiliteit van beide zijden op de dag aangepast worden naar een geschikter moment. Na een korte inventarisatie van de situatie werd er snel een oplossing gevonden voor het probleem. Netjes uitgelegd en afgewerkt, inclusief labelen van reeds aangelegde fasedraad met afwijkende kleurstelling. Tevreden over de verleende service.

Door J.B
Op 18 november 2021
10

Ik had kortsluiting in de badkamer bij de wasmachine aansluiting. Meerdere elektriciens gebeld maar niemand had tijd, tot ik Viking Electra vond. De elektricien was onderweg naar Amsterdam maar die klus kon , hij had die klant gebeld, wachten. Hij is direct gekomen en heeft het probleem vakkundig verholpen. Een goede prijs kwaliteit verhouding, complimenten.