Groepenkast in de Bollenstreek

Viking Elektra is uw elektricien in de Bollenstreek. Wij hebben jarenlange ervaring met diverse elektrische werkzaamheden, waaronder klussen aan de groepenkast. De groepenkast is de plaats waar de stroom uw woning binnenkomt via de hoofdstop en waar deze wordt verdeeld over uw woning door middel van verschillende groepen.

In deze moderne tijd is elektra onmisbaar; we maken steeds vaker gebruik van elektrische apparaten voor onze dagelijkse handelingen in en om het huis. Meer apparatuur betekent echter ook meer aansluitingen, wat leidt tot de behoefte aan meer groepen in de groepenkast.

Woont u in de Bollenstreek of in de omgeving van de Bollenstreek en wilt u uw groepenkast uitbreiden met nieuwe groepen? Wij kunnen voor u een berekening maken of uw huidige voorziening voldoende is voor de gewenste uitbreiding, of dat wellicht een nieuwe groepenkast nodig is. Ook verzorgen wij in de Bollenstreek de aanvraag voor een eventuele verzwaring van de hoofdaansluiting.

Werk aan uw groepenkast

De groepenkast is het centrale punt voor de stroom in uw woning, maar naast het verdelen van de stroom heeft uw groepenkast ook een beveiligende werking. Bepaalde functies in de groepenkast beschermen u tegen onder andere kortsluitingen en aardingsproblemen. Zo zorgt de groepenkast er bijvoorbeeld voor dat de stroom wordt uitgeschakeld wanneer een van uw apparaten kapot is en u mogelijk onder stroom kunt komen te staan. In de Bollenstreek en in de omgeving van de Bollenstreek zorgen onze elektriciens ervoor dat uw groepenkast zijn taken perfect kan uitvoeren.